HomeNieuwsBizarBIZAR. Vrouw steekt vriend neer omdat hij haar slechts een berichtje stuurde...

BIZAR. Vrouw steekt vriend neer omdat hij haar slechts een berichtje stuurde voor haar verjaardag

Een Britse vrouw heeft een gevangenisstraf van zes jaar gekregen omdat ze haar vriend had neergestoken nadat hij haar alleen maar een berichtje had gestuurd om haar een gelukkige verjaardag te wensen. De vrouw vond het namelijk ‘not done’ dat hij haar niet had gebeld.

Janet Kearns beantwoordde het berichtje met ‘bedankt’, maar stormde daarna meteen naar het appartement van haar vriend, Alan Pearce, in Manchester. De 46-jarige vrouw vermoedde dat Alan haar bedroog, waarop een verhitte discussie volgde. De twee begonnen zelfs met elkaar te vechten en belandden op de gang. Daar belde Alan de politie, maar terwijl ging Janet terug naar binnen en pakte ze een keukenmes dat ze vervolgens koelbloedig in Alans arm stak.

Levensreddende operatie

Janet bleef kalm toekijken hoe er liters bloed uit de slagader van Alan gutste. Hij overleefde de aanval ternauwernood na een levensreddende operatie. De man heeft, een jaar na de aanval, nog steeds moeite om zijn rechterhand te bewegen.

“Ik zal die dag nooit vergeten”, vertelde hij aan de politie in een verklaring. “Toen ik daar op de grond lag en me steeds zwakker voelde worden, dacht ik echt dat ik dood zou gaan. Dankzij de snelle reactie van de hulpdiensten ben ik er gelukkig nog steeds. Ik zal hen altijd dankbaar zijn.”

Het bericht BIZAR. Vrouw steekt vriend neer omdat hij haar slechts een berichtje stuurde voor haar verjaardag verscheen eerst op Metro.

Populaire Artikels

NIEUWSBRIEF

Elke dag het leukste nieuws in jouw mailbox ontvangen?

Gelijkaardige Artikels