HomeNieuwsEntertainmentJacky Lafon heeft het moeilijk: “Ik heb niets om naar uit te...

Jacky Lafon heeft het moeilijk: “Ik heb niets om naar uit te kijken, alles hebben ze ons afgepakt”

Schrijnende getuigenis van Jacky Lafon deze week in Dag Allemaal. Ze vertelde openhartig over de moeilijke momenten die ze ervaart tijdens de coronaperiode. “Ik heb pas vernomen dat nu ook mijn seniorenshows voor februari zijn afgelast”, zo geeft ze mee.

Ze vervolgt: “En ik zit hele dagen alleen op mijn appartement. De meeste van mijn vrienden zitten in de risicogroep en mijn zus bezoeken in haar serviceflat in Oostende mag niet meer. Ik heb dan maar veel kerstversiering opgehangen om het toch een beetje gezellig te maken. Maar sommige dagen, echt waar, heb ik geen goesting om uit mijn bed te komen. Nu pas besef ik hoe slopend eenzaamheid kan zijn”, geeft ze toe.

”Mentaal heel moeilijk”


”Mentaal heb ik het heel moeilijk, vooral omdat ik niets heb om naar uit te kijken. Alles hebben ze ons afgepakt. En dan al die kappers, nagelstylisten, fitnesscentra,… die duizenden euro’s hebben geïnvesteerd. Dat die politici eens gaan kijken naar de inspanningen die die mensen hebben gedaan. Maar kom, ik ben al dankbaar dat ik nog gezond ben. Hopelijk is dat vaccin er snel en wordt alles weer zoals vroeger”, zo besluit Lafon.

Foto: BELGA/Jacky Lafon

Populaire Artikels

NIEUWSBRIEF

Elke dag het leukste nieuws in jouw mailbox ontvangen?

Gelijkaardige Artikels