HomeNieuwsEntertainmentCoverafbeelding van nieuwe single Britney Spears zorgt voor ophef bij fans: “Dit...

Coverafbeelding van nieuwe single Britney Spears zorgt voor ophef bij fans: “Dit kan geen toeval zijn” (foto)

Britney Spears blijft de krantenkoppen halen, al is dat meer uit ongerustheid om haar welzijn dan om haar nieuwe muziekproducties. Zo is de coverafbeelding van haar nieuwe single een groter gespreksonderwerp dezer dagen dan het eigenlijke nummer zelf. En dat zegt redelijk wat, want voor de single werkt ze samen met de legendarische Backstreet Boys.

Fans maken zich al langere tijd ongerust over Spears en haar mentale toestand. Na verschillende – op z’n zachtst gezegd – ‘vreemde’ video’s op onder meer haar Instagram-kanaal, lijkt nu ook de afbeelding die gebruikt wordt om de nieuwe single ‘Matches’ te promoten voer tot discussie. “Want wat doet die ketting daar precies? Wil Britney ons iets zeggen?”, zo opperen fans.

”Geen toeval”


De popzangeres ligt al langer in de clinch met haar vader. Die laatste beheert het fortuin van zijn bekende dochter en acht haar niet in staat om haar zelf die verantwoordelijkheid te dragen. Met alle gevolgen en rechtszaken vandien. Dat ze dus ‘geketend’ lijkt te zijn aan haar verleden en haar vader en dat ook wil duidelijk maken op de hoes van haar single, dat kan volgens vele volgers geen toeval zijn. Wordt ongetwijfeld vervolgd.

Foto: Instagram Britney Spears

Populaire Artikels

NIEUWSBRIEF

Elke dag het leukste nieuws in jouw mailbox ontvangen?

Gelijkaardige Artikels