Vind ons op

Zita

WOW: Receptioniste en dame vechten het STEVIG uit in lobby van hotel (video)

Video

WOW: Receptioniste en dame vechten het STEVIG uit in lobby van hotel (video)

Bagaar aan de balie…

Straf beeldmateriaal uit Atlanta, Verenigde Staten. Daar ging het er begin deze week stevig aan toe in de lobby van het ‘Embassy Suites’-hotel.

Op de beelden is te zien hoe een vrouwelijke klant haar beklag doet bij de receptioniste. Zo is te horen dat ze ‘met de manager’ wil spreken. Volgens de New York Post was er discussie ontstaan over extra kosten.

Telefoon als wapen

Niet veel later maakt de video een sprongetje naar het heetst van de strijd. Zo valt de receptioniste de klant aan met een telefoon én heeft ze ook niet veel later diens pruik in handen.

Na het nodige trek- en klopwerk besluit de receptioniste te vluchten. Een woordvoerder van het hotel heeft al laten weten dat de klant als eerste voor de aanval had gekozen en dat het filmpje -dat in geen tijd bijna twee miljoen views wist te verzamelen op Twitter- niet het hele verhaal toont.

Uiteindelijk vluchtte ook de klant. De receptioniste heeft nog een klacht ingediend, maar de politie zou al laten weten hebben dat ze niet voldoende gegevens hebben om de vrouw op te sporen. Voor de volledigheid: de receptioniste werd niet ontslagen.

Foto: still – Bron: Toofab / New York Post

Meer in Video

Meest gelezen

Nieuwsbrief

Ad

To Top