HomeNieuwsVideoWeervrouw valt flauw tijdens live-uitzending: «Het gaat goed met me» (video)

Weervrouw valt flauw tijdens live-uitzending: «Het gaat goed met me» (video)

Akelig momentje zaterdag tijdens het ochtendnieuws op CBS. Toen het de beurt was aan de weervrouw, ging die van haar stokje. Inmiddels verkeert ze weer in goede gezondheid.

Alissa Carlson Schwartz zat afgelopen zaterdag klaar voor haar weerpraatje bij CBS Los Angeles, maar nog voor ze eraan kon beginnen, ging het licht bij haar uit. Ze zakte in elkaar en viel van haar stoel. Ze werd meteen naar het ziekenhuis gebracht, waar ze verzorgd werd aan haar hoofd. Inmiddels mocht ze het ziekenhuis verlaten. «Bedankt voor de lieve wensen terwijl ik herstel van een hoofdwonde. Ik lig niet meer in het ziekenhuis en stel het goed», schrijft ze op Instagram.

Niet eerste keer

Ze verduidelijkt tevens dat haar appelflauwte deze keer niet het gevolg was van een hartaandoening. In 2014 maakte ze immers iets gelijkaardigs mee bij een andere televisiezender. Achteraf stelden dokters vast dat ze kampte met een lekkende hartklep.


Instagram Stories / @schwartz.alissa

Dit artikel verscheen eerst op Metro: https://nl.metrotime.be/wtf/weervrouw-valt-flauw-tijdens-live-uitzending-het-gaat-goed-met-me-video

Populaire Artikels

NIEUWSBRIEF

Elke dag het leukste nieuws in jouw mailbox ontvangen?

Gelijkaardige Artikels