HomeNieuwsVideoInfluencer reageert briljant op kritiek dat «haar tepels door haar T-shirt te...

Influencer reageert briljant op kritiek dat «haar tepels door haar T-shirt te zien zijn» (video)

Een Amerikaanse vrouw geeft haar critici lik op stuk in een geestig TikTok-filmpje. «Heerlijk antwoord!», reageren haar volgers.

De vrouw, een influencer die zichzelf ‘Sacred Jem’ noemt, draagt zelden of nooit een beha omdat ze het gewoon fijn vindt zonder. Dat levert haar wel af en toe opmerkingen op. «Ik zie je tepels door je T-shirt priemen. Je zou beter een beha aandoen», om maar een voorbeeld te geven. Ze gebruikte die kritiek in een TikTok-filmpje waarin ze er zelf een antwoord op geeft. «Nee. Is het een geheim dat ik tepels heb?», repliceert ze.

Steun

Haar volgers moedigen haar stuk voor stuk aan. «Niets mis mee», «Er is toch geen wet die het dragen van een beha verplicht?!», «Heerlijk antwoord!», «Mensen moeten zelf kunnen kiezen wat ze al dan niet dragen zonder daar bang voor te zijn», en «Als je het niet mooi vindt, kijk dan niet», lezen we onder meer in de reacties.

@sacred_jem

If my nipples ant to he the star of my outfit, who am I to stop them? . . . . #whitetshirt #seethroughwhitetop #whitetop #braless #nobra #nobraclub #tanktops #tanktop #march #2023 #spring #springbreak #lightcodes #liberated #liberation #liberationcodes

♬ original sound – Sacred Jem

Dit artikel verscheen eerst op Metro: https://nl.metrotime.be/wtf/influencer-reageert-briljant-op-kritiek-dat-haar-tepels-door-haar-t-shirt-te-zien-zijn-video

Populaire Artikels

NIEUWSBRIEF

Elke dag het leukste nieuws in jouw mailbox ontvangen?

Gelijkaardige Artikels