HomeNieuwsVideoVrouw zet domme kerel op meedogenloze manier op zijn plaats: “Hij wilde...

Vrouw zet domme kerel op meedogenloze manier op zijn plaats: “Hij wilde zeker zijn dat ik niet dik was…” (video)

Een vrouw op TikTok kan momenteel op veel bijval en complimenten rekenen van fans en volgers door haar kordate aanpak op een uitspraak van een man die interesse had in haar. Of hoe je meteen oppervlakkige kerels op hun plaats kan zetten.

Online dating, het blijft een delicaat iets en brengt zoveel mooie en minder mooie verhalen voort dat er talloze boeken over kunnen worden geschreven. Soms is het van de prins over het witte paard, andere keren is het pure horror. Voor één dame op TikTok was het jammer genoeg meer dat laatste. Ze ontmoette een kerel online die meteen in het chatgesprek probeerde uit te vissen of ze wel slank genoeg was.

”Ik hou van magere meisjes”

Op de tonen van Billy Joels “Piano Man” deelde de Amerikaanse Haley een screenshot van het chatgesprek in een TikTok-video. “Je wilt echt zeker zijn dat ik niet dik ben he?”, zo vraagt ze de man. Waarop hij antwoordt: “Ja, ik hou van magere meisjes. Niet supermager, maar slank genoeg om er goed uit te zien in biki, als je dat begrijpt.” Haley kon haar ogen en oren niet geloven en antwoordde op meedogenloze manier: “Oh, wel, ik hou van slimme mannen. Niet slim genoeg om hersenchirurgie te doen, maar slim genoeg om niet zo’n domme dingen te zeggen als jij.”

Foto: TikTok

@hay.baybay Dating online is so much fun. #greenscreen #ComeDanceWithM #ScreamItOu #TurboTaxAndRelax #fyp #fyp #EasyWithAdobeExpres ♬ Piano Man – Billy Joel

Populaire Artikels

NIEUWSBRIEF

Elke dag het leukste nieuws in jouw mailbox ontvangen?

Gelijkaardige Artikels