HomeNieuwsVideo“Ik wist dat mijn man me bedroog toen ik DIT bewijs terugvond...

“Ik wist dat mijn man me bedroog toen ik DIT bewijs terugvond in de wasmand” (video)

Een vrouw wist even niet meer waar ze het had toen ze ontdekte dat haar man haar bedroog. In een TikTok-video deelt ze haar verhaal en het moment toen ze iets ontdekte in de wasmand waar ze enorm veel vragen bij had.

Een TikTokster met de alias ‘mrs__divinity’ postte onlangs een video op het platform waarin ze het hele verhaal uit de doeken doet. Ze was de was aan het doen, inclusief die van haar partner, toen ze plots een klein en subtiel vals wimpertje terugvond die niet van haar bleek te zijn.

”Bewust geplaatst”

En uiteraard is ze over haar toeren en kan ze maar niet geloven dat haar man dat zou doen. Nadat ze haar verhaal had gedeeld stroomden de reacties binnen. Veel TikTok-gebruikers zijn van mening dat de valse wimpers opzettelijk door een andere vrouw daar zijn geplaatst. “Ze heeft ze voor jou achtergelaten, meid”, zo beweert iemand. Al zien anderen er wel de humor van in. “Minder was die je vanaf nu moet doen”, opperde een andere persoon. De video is ondertussen al meer dan 2 miljoen keer bekeken.

Foto: TikTok

@mrs__divinity Wtfffff #ImoniCarly #fyp #foryou #BigComfy #cheater #caught ♬ original sound – Mrs.Divinity ll

Populaire Artikels

NIEUWSBRIEF

Elke dag het leukste nieuws in jouw mailbox ontvangen?

Gelijkaardige Artikels