HomeNieuwsVideoVrouw geeft meer dan 80.000 euro uit aan plastische chirurgie: "Ik ben...

Vrouw geeft meer dan 80.000 euro uit aan plastische chirurgie: “Ik ben te knap om te werken” (video)

Een vrouw die een uitzonderlijke fascinatie heeft voor Barbiepoppen heeft zichzelf getransformeerd tot een levende Barbie. Zo’n 80.000 euro had ze daar aan plastische chirurgie voor over. En dus vindt ze zichzelf tegenwoordig “te knap om nog te werken”.

De Hongaarse Barbara Luna Sipos is 24 jaar oud en had altijd een fantasie om eruit te zien als een levende pop. “Mijn eerste herinnering als kind is dat ik met Barbiepoppen speelde en op mijn zeventiende werd ik echt geobsedeerd door die poppen. Op mijn vijftiende werkte ik als assistent bij een makelaar, maar al mijn bazen en klanten waren uit op seks met me”, aldus Sipos.

Plastische chirurgie

Op haar zeventiende zou Barbara voor de eerste keer onder het mes gaan en daar bleef het niet bij. Uiteindelijk zou ze nog minstens tien keer operaties ondergaan om een ‘echte levende Barbie’ te worden. Ze zou ook nog een scheiding moeten doorstaan, maar gaat er nu prat op om de man van haar leven te vinden. “Het is niet omdat ik eruitzie als een pop, dat ik minder intelligent ben. Ik ben niet naïef of dom”, zo vertelt ze.

Foto: TikTok

@babedollbarbie #foryou #barbie #livingdoll #barbiedoll #doll ♬ eredeti hang – Barbie 💕

Populaire Artikels

NIEUWSBRIEF

Elke dag het leukste nieuws in jouw mailbox ontvangen?

Gelijkaardige Artikels