HomeNieuwsVideoModel doet boekje open: "Zwangerschaps- en lactatievideo's zijn het populairst op mijn...

Model doet boekje open: “Zwangerschaps- en lactatievideo’s zijn het populairst op mijn OnlyFans” (video/foto)

Voor alles is er wel een publiek, dat blijkt meer dan eens uit nieuwtjes uit OnlyFans-land. En ook vandaag is het weer raak, want Emily Mai, een 32-jarige Australische schone met Aziatische roots, laat weten dat haar populairste video’s gaan over zwangerschap en lactatie.

Het model heeft geen vaste partner, maar verwacht wel een kindje, en probeert daar het maximale uit te halen. Ze heeft nog seks met getrouwde koppels om haar libido te bevredigen en maakt filmpjes over haar zwangere lichaam en lactactiebezigheden. “Een fetisj als een ander”, zo vertelt ze. Het legt haar geen windeieren, want ze verdient zo’n 300.000 euro per jaar met haar content.

Administratieve job

Ooit was het anders en oefende Mai nog een administratieve job uit. “Heel saai”, zo vertelt ze daarover, “niet veel later kreeg ik een aanbod als danseres en dus ben ik dat gaan doen.” Uiteindelijk zou ze in februari 2019 op het OnlyFans-platform belanden en van daaruit keek ze niet meer terug op haar oude levensstijl. “Mensen vragen me de gekste dingen. Zo krijg ik tegenwoordig veel aanvragen om te doen alsof ik mijn weeën krijg. Blijkbaar worden vele mannen daar opgewonden van!”, deelt Mai.

Foto: Instagram

Populaire Artikels

NIEUWSBRIEF

Elke dag het leukste nieuws in jouw mailbox ontvangen?

Gelijkaardige Artikels