HomeNieuwsVideoVrouw bedankt man die NIET naar haar gluurde in de fitness: "Blij...

Vrouw bedankt man die NIET naar haar gluurde in de fitness: “Blij dat hij niet naar mijn kont keek” (video)

Want als het goed is, mag het ook gezegd worden…

Da’s vermoedelijk wat ene Libby Christensen dacht vlak voor ze onderstaande video op TikTok plaatste. Daarin bedankt ze een man die niét naar haar staarde tijdens het sporten.

“Ik moet deze man die achter mij zat (in de fitness, red.) toen ik aan het sporten was even bedanken”, klinkt het. Al zorgt haar video ook voor de nodige discussie.

“Blij dat hij niet naar mijn kont keek”

“Ik voelde me ongemakkelijk omdat ik dacht dat hij naar me keek”, gaat Libby verder. Maar dat was dus niet het geval. “Ik ben blij dat hij niet naar mijn kont keek”, besluit ze.

Hoewel ze het misschien goed bedoelde, vindt niet iedereen haar video even geslaagd. “Als ik in de fitness in de buurt van vrouwen ben, verplaats ik me uit angst dat ze zouden denken dat ik een viespeuk ben. Dat ongemakkelijke gevoel werkt vaak in beide richtingen”, laat een mannelijke fan weten. “Ze neemt zomaar aan dat iedereen naar haar kijkt”, lezen we verder nog tussen de vele reacties. “De meeste mannen gaan naar de fitness om te sporten, niet om naar vrouwen te kijken”, besluit een laatste kijker nog.

@libbychristensen ty for your service kind sir #gymtok #girlwholift #YerAWizard ♬ The Golden Girls – The Main Title Theme – TV Themes

Foto: still TikTok – Bron: Daily Star

Populaire Artikels

NIEUWSBRIEF

Elke dag het leukste nieuws in jouw mailbox ontvangen?

Gelijkaardige Artikels