HomeNieuwsVideoVerpleegster reageert op kritiek over 'ongepaste' manier waarop ze haar werkkledij draagt:...

Verpleegster reageert op kritiek over ‘ongepaste’ manier waarop ze haar werkkledij draagt: “Dit is gewoon mijn lichaam!” (foto)

De 22-jarige verpleegster Erika Diaz deelt geregeld leuke filmpjes op TikTok. Maar onlangs kreeg ze kritiek.

Met zo’n 97.600 volgers op de populaire app doet Erika het ginds lang niet slecht. Toch krijgt ze bij momenten wel erg vreemde kritiek. “Waarom draag je jouw werkoutfit op die manier? Dat is ongepast”, krijgen we te lezen op onderstaande video.

“Dit is gewoon mijn lichaam!”

“Sommige mensen hebben duidelijk problemen met mijn lichaam en niet met mijn werkoutfit”, plaatst ze zelf nog bij haar filmpje. Daarop zien we Erika poseren in haar werkkledij. Nadien toont ze ook nog enkele reclamebeelden van het merk dat de kledij maakt. Daarop zien we modellen die de outfit op exact dezelfde wijze dragen. “Ik ben klein. En jullie kunnen wel zeggen dat mijn lichaam ‘fake’ is, maar dat is niet zo. Vraag dat maar aan mijn rug… Ik voer twee jobs uit, ben vrijwilliger, studeer nog én richt mijn leven op ‘anderen beter doen voelen’. Jullie meningen zijn niet relevant”, bijt de dame van zich af. En wat ons betreft heeft ze groot gelijk! Kijk maar…

Update: De bewuste video is momenteel offline, maar we voegen ter vervanging even een screenshot toe.

Foto: @_erikamdiaz
@_erikamdiaz

some people just have an issue with my body not my scrubs and it shows

♬ original sound – bestspedup

Foto: still TikTok

Populaire Artikels

NIEUWSBRIEF

Elke dag het leukste nieuws in jouw mailbox ontvangen?

Gelijkaardige Artikels