HomeNieuwsVideoStraatmuzikante in tranen nadat voorbijganger haar droog meegeeft "dat ze het niet...

Straatmuzikante in tranen nadat voorbijganger haar droog meegeeft “dat ze het niet heeft” (video)

Niets zo mooi als een fantastische zangeres in het straatbeeld die bij voorbijgangers een glimlach op het gezicht doet toveren. Al zal je altijd haters hebben, zoals ook in het geval van de straatmuzikante in bijgevoegde video…

Toen ze het beste van zichzelf aan het geven was in Saint Helen’s Square in het Engelse York, kwam er een onbekende man op haar afgestapt die haar droogjes meegaf dat “sommige mensen het talent hebben en dat zij het niet heeft”. Mia Burkland, zo heet de zangeres in kwestie, was compleet van slag en probeerde nog te ontkomen, maar de man gaf niet af.

Diana Ross

Ze gaf de man kordaat het antwoord “Dat is goed, bedankt, nog een prettige dag”, maar de kerel wist van geen ophouden. “Je moet meer variatie in je stem steken, het klinkt teveel hetzelfde. Ik wist zelfs niet wat je aan het zingen was en ik heb nog samengewerkt met Diana Ross”, zo gaf hij nog mee. Tranen tot gevolg voor het meisje, maar andere omstaanders waren er snel bij om haar te troosten, waardoor ze weer volop knalde in haar performance.

Foto: YouTube

Populaire Artikels

NIEUWSBRIEF

Elke dag het leukste nieuws in jouw mailbox ontvangen?

Gelijkaardige Artikels