HomeNieuwsVideoTv-reporter maakt reportage over ontvoerde hond, en dan gebeurt het onwaarschijnlijke... (video)

Tv-reporter maakt reportage over ontvoerde hond, en dan gebeurt het onwaarschijnlijke… (video)

Journaliste Juliana Maza heeft een bizarre ontdekking gedaan tijdens een live-uitzending over een lokale dognapping in het Amerikaanse Cambridge, Boston. De vermiste hond en zijn ontvoerder liepen nietsvermoedend over dezelfde parking waar de viervoeter een dag eerder gestolen was. De journaliste herkende de dief meteen. “We stelden de man enkele vragen en hij gaf toe dat hij het dier had meegenomen”, vertelt Maza in haar nieuwsbericht.

Titus de hond werd herenigd met zijn eigenaar nadat een nieuwsploeg van het Amerikaanse 7News de viervoeter waarover ze aan het rapporteren waren herkende. Toen de verdachte op klaarlichte dag de parking – dezelfde waar de hond was gestolen – overstak met Titus aan de leiband, hielden journaliste Juliana Maza en haar cameraman hem meteen tegen. Toen Juliana vroeg naar de vermeende diefstal, reageerde de man dat het incident “een misverstand was”. “Hij zat te blaffen in de auto. Ik dacht dat het de hond was die ik moest uitlaten”, horen we de verdachte zeggen in de video.

Mond vol tanden

Mazza en haar team waren niet overtuigd van het verhaal van Kyle Gariepy, de vermeende ontvoerder, en belden de politie. Titus was immers al meer dan 24 uur vermist, en bovendien had de man het nagelaten om de eigenaars op te bellen, wiens telefoonnummer gewoon op de halsband van de hond stond. “Ik heb geprobeerd, maar mijn gsm was kapot”, stamelt de man zichtbaar met zijn mond vol tanden. De agenten identificeerden hem vervolgens als de verdachte aan de hand van een bewakingsvideo. Gariepy werd gearresteerd en beschuldigd van diefstal en inbraak.

Foto Twitter @julianamazzatv

Dit artikel verscheen eerst op nl.metrotime.be

Populaire Artikels

NIEUWSBRIEF

Elke dag het leukste nieuws in jouw mailbox ontvangen?

Gelijkaardige Artikels