HomeUncategorizedHILARISCH. Deze kat houdt niet van post en laat dat wel erg...

HILARISCH. Deze kat houdt niet van post en laat dat wel erg duidelijk merken (video)

We weten allemaal dat honden en postbodes niet het beste huwelijk zijn. Maar deze kat heeft het kennelijk ook niet zo begrepen op wie iets in de brievenbus probeert te stoppen…

De Amerikaans-Mexicaanse postbode Elizabeth Lara heeft normaal gezien niet al te veel problemen om de post rond te brengen: brievenbus open, brieven erin, et voilà. Wanneer ze langs het huis van katje Milo passeert, is haar job echter heel wat uitdagender. “Wanneer ik de brieven probeer te bezorgen, slaat hij altijd naar de brieven of mijn handen”, zegt Elizabeth aan The Dodo. Ze postte een filmpje op TikTok met bewijs van de weigerachtige kater, die bijna dagelijks op post zit.

@lizlara07

The struggles of being a mail lady 🤣 he really doesn’t like the mail #mailman #cat #mademyday #fyp #foryoupage

♬ Spongebob – Dante9k

Speels

Hoewel het soms moeilijk is om de post van de baasjes van Milo te bezorgen, vindt Elizabeth de kuren van de kater toch heel aandoenlijk. “Hij doet het op een speelse manier, nooit met klauwen of zo”, klinkt het. “Ik wilde de wereld laten zien wie mijn dag altijd 100 keer beter maakt. Hij is de liefste!” Al vermoeden anderen dat Milo wel degelijk een goede reden heeft om zich zo te gedragen: “Hij wil duidelijk gewoon geen rekeningen ontvangen”, reageert iemand met een knipoog op de video.

Foto: still TikTok

Dit artikel verscheen eerst op nl.metrotime.be.

Populaire Artikels

NIEUWSBRIEF

Elke dag het leukste nieuws in jouw mailbox ontvangen?

Gelijkaardige Artikels