HomeNieuwsVideoTikTokster doet er alles aan om haar huid zonnebruin te maken: "Dit...

TikTokster doet er alles aan om haar huid zonnebruin te maken: “Dit is problematisch” (video)

Je hebt bruin en je hebt bruin-bruin. Nicole Freya gaat resoluut voor het tweede. Het is een publiek geheim dat zonnebanken niet al te bevorderlijk en gezond zijn voor de menselijke huid, maar daar trekt Freya zich weinig tot niets van aan. Integendeel!

De TikTokster gaat tegenwoordig viraal met haar zonnebankhacks, waarin ze haar zonnebank aanprijst en lotion die het gebruinde effect verder versterkt. Haar unieke look doet discussies serieus oplaaien, want niet iedereen is zo opgetogen over haar praktijken. De commentaren bij haar video’s zijn dan ook niet mals.

”Grap?”

“Is dit een zieke grap?”, zo vraag een geshockeerd kijker zich af. “Mensen die regelmatig UV-bestraling ondergaan voor de leeftijd van 25 jaar hebben een grotere kans om later huidkanker te krijgen… Ik spendeer duizenden euro’s aan zonneschermen, zonnebrandolie en huidverzorgingsproducten en dan zie ik mensen als jij…”

Foto: TikTok

@nicolefreya_0 #CapCut 𝐌𝐘𝐘 𝐓𝐎𝐏 𝐒𝐔𝐍𝐁𝐄𝐃 𝐇𝐀𝐂𝐊𝐒 #sunbed #s#sunbedcks #sunbedcheck #tanningsalon #megasun #australiangold #sunbedshop #sunbed #sunbedtiktok #PrimarkSummerUp #fyp #like #follow #faketant #share ♬ Baby – Aitch & Ashanti

Populaire Artikels

NIEUWSBRIEF

Elke dag het leukste nieuws in jouw mailbox ontvangen?

Gelijkaardige Artikels