HomeNieuwsVideoMan shockeert met pikant verhaal: "Ik deed per ongeluk een grote behoefte...

Man shockeert met pikant verhaal: “Ik deed per ongeluk een grote behoefte na de seks… en toen kwamen haar ouders thuis” (video)

We weten ook niet wat te denken van dit verhaal, maar dat het ongelooflijk vies is, dat staat buiten kijf. Een zekere David Kurtz liet mensen op TikTok sprakeloos achter toen hij het horrorverhaal vertelde over die keer dat hij zijn grote behoefte deed na de seks…

…en haar ouders plots thuiskwamen met de hond. Om toch een beetje context mee te geven: momenteel gaat er een trend rond op TikTok waarin je het meest beschamende seksverhaal deelt met de rest van de wereld. David Kurtz, met zijn 85.000 volgers, spant momenteel de kroon met zijn verhaal.

Miljoenen

Ondertussen is het filmpje meer dan 21 miljoen keer bekeken. “Ik was samen met een meisje en we waren bij haar thuis in het midden van de winter. Alle ramen stonden open, dus het was er ongelooflijk koud binnen. Daar hield ze gewoon van. We zaten in de woonkamer en waren bezig met het voorspel, maar mijn testikels waren door de kou zo ver in mijn lichaam dat het leek alsof ik er geen meer had. We hadden uiteindelijk seks en net wanneer ik klaarkwam moest ik een wind laten. Alleen besefte ik dat het niet enkel een wind betrof… Er kwam meer uit…”

“Dus daar zat ik, in volle paniek in de zetel. Ik vond een dekentje en net op het moment dat ik het over me heen deed, ging de voordeur open. Haar ouders en hond wandelden binnen. Mijn vriendin zat de hele tijd in de badkamer en kwam toen ook naar buiten. Ik probeerde nog langzaam op te staan en ‘alles’ mee te nemen in het dekentje, maar de hond kwam op me afgerend en likte de vlekken van de zetel. Toen werd voor iedereen alles duidelijk. Ik vertrok en heb niemand van hen ooit nog teruggezien”, aldus Kurtz.

Foto: Tiktok

@davidkurtzz #stitch with @shaniquwa1 #foryoupage #foryou #fy #fyp #story ♬ original sound – David

Populaire Artikels

NIEUWSBRIEF

Elke dag het leukste nieuws in jouw mailbox ontvangen?

Gelijkaardige Artikels