HomeNieuwsVideo27-jarige man kan maar geen job scoren "omdat hij eruitziet als een...

27-jarige man kan maar geen job scoren “omdat hij eruitziet als een 12-jarig jongetje” (video)

Mao Sheng is tot zijn grote frustratie werkloos. Hij wil graag een job scoren om zijn vader te helpen die net een hartaanval achter de rug heeft. Maar het zit Sheng niet mee, want tot nu toe heeft hij nog geen werkgever gevonden die hem wil aannemen. Reden? Zijn jonge looks.

Want ondanks dat Mao Sheng in realiteit 27 jaar oud is, denken mensen meer dan eens dat hij een 12-jarig jongetje is. Hij ziet er dan ook bijzonder jong uit voor zijn leeftijd. Sheng bracht zijn verhaal naar buiten op het immens populaire TikTok-platform en dat bleek een gouden zet. Door het dankbare bereik dat hij daar haalde met zijn video wist hij een job te vinden.

”Geen geschenk”

Sheng benadrukt dat zijn jonge looks geen geschenk zijn in het dagelijkse leven. Ook zijn omgeving erkent dat hij eruitziet alsof hij geen dag ouder is dan tien jaar. Potentiële werkgevers kunnen maar moeilijk geloven dat hij eind in de twintig is en hebben schrik dat ze beschuldigd zouden worden van kinderarbeid en -mishandeling. Tegenwoordig is hij een lokale bekendheid en hoopt hij genoeg geld bij elkaar te verdienen om zijn vader te onderhouden.

Foto: YouTube

Populaire Artikels

NIEUWSBRIEF

Elke dag het leukste nieuws in jouw mailbox ontvangen?

Gelijkaardige Artikels