HomeNieuwsVideoTikTokker vindt ‘vriendje’ tussen fruit in supermarkt. Fans reageren geschokt: “Ik koop...

TikTokker vindt ‘vriendje’ tussen fruit in supermarkt. Fans reageren geschokt: “Ik koop nooit nog bananen!” (video)

b>Een filmpje op TikTok van een jongeman die in de supermarkt een onverwacht ‘vriendje’ ontmoet in de fruitafdeling gaat momenteel de wereld rond. De TikTokker ‘Bugboy19’ toont in zijn video hoe hij tussen de Chiquita-bananen een nogal luguber uitziend insect vindt. En fans vinden het beangstigend.

Wanneer Bugboy19 in zijn lokale supermarkt enkele bananen wil kopen, ziet hij plots enkele lange zwarte antennes opduiken tussen het gele fruit. Geamuseerd pikt de influencer het insect op om het mee te wegen met zijn bananen en ‘m mee te nemen. Blijkt dat het hier gaat om een zogenaamde zweepstaartschorpioen, een spinachtige met een staart die op een zweepje lijkt en een uiterlijk van een schorpioen.

”Nooit meer!”

De reacties onder de video zijn in ieder geval klaar en duidelijk. Vele volgers hebben een schrik te pakken van de fruitafdeling in de supermarkt. “Ik koop nooit nog bananen!”, zo laat iemand weten. Een ander persoon vindt het dan weer beangstigend wat voor “monsters” er op deze aardbol rondlopen.

Foto: TikTok

@bugboy19 I love checking the new bananas for friends😁 #EveryKiss #YerAWizard #FritoLayRickRoll #bugtok #fyp #bugs #insect #food #bug #cool ♬ original sound – BugBoy19

Populaire Artikels

NIEUWSBRIEF

Elke dag het leukste nieuws in jouw mailbox ontvangen?

Gelijkaardige Artikels