HomeNieuwsVideoFans bezorgd om influencer die armen vol olie pompt om er gespierder...

Fans bezorgd om influencer die armen vol olie pompt om er gespierder uit te zien: “Ga NU naar het ziekenhuis!” (video)

Een influencer krijgt de wind van voren toen bleek dat hij zijn armen volspoot met olie om er gespierder uit te zien. Kirill Tereshin is een Rus die op TikTok viraal ging met zijn merkwaardig en gevaarlijk initiatief. Volgers waren dan ook niet te spreken over de actie en doopten hem de “Russische Popeye”.

De 25-jarige kerel was in eerste instantie nog het mikpunt van spot door zijn tattoo van een alien op zijn borst, maar de stunt om olie te pompen in zijn armen om meer uitgesproken bicepsen te hebben, dat was voor velen een brug te ver. Fans verzochten hem dan ook om zo snel mogelijk hulp te zoeken en naar het ziekenhuis te gaan.

Dokter

“Ga naar de dokter vooraleer het te laat is”, zo schreef iemand. “Ga NU naar he t ziekenhuis”, maande een andere persoon aan. Dokters waaschuwden hem dat hij zijn beide armen zou kunnen verliezen. Twee operaties later is er wat dood spier- en huidweefsel verwijderd, maar zijn armen blijven opgeblazen. Vele TikTok-volgers zijn dan ook verbaasd dat de man nog leeft en in relatief goeie gezondheid verkeert.

Foto: TikTok

Populaire Artikels

NIEUWSBRIEF

Elke dag het leukste nieuws in jouw mailbox ontvangen?

Gelijkaardige Artikels