HomeNieuwsVideoTikTok-mama doet discussie oplaaien: “Ja, ik geef mijn kinderen een pak rammel...

TikTok-mama doet discussie oplaaien: “Ja, ik geef mijn kinderen een pak rammel als ze niet luisteren” (video)

Niet meteen de meest politiek correcte vrouw, deze TikTok-mama die een boekje opendoet over haar mannier van opvoeden. Haar betoog lokte een pak reacties uit van verontwaardigde mama’s van over de hele wereld. Maar de TikTokster trekt er zich hoegenaamd weinig tot niets van aan.

Toen Brittney Coble in een video op TikTok toegaf dat ze haar kinderen regelmatig een flinke klets geeft als ze niet gehoorzamen, kreeg ze een stortvloed aan reacties over zich heen. De Amerikaanse heeft vijf kinderen, van twee, vier, zes, acht en tien jaar oud. “Ik zag een trend op TikTok waarbij moeders spraken over wat ze doen met hun kinderen waar de meeste ouders niet akkoord mee gaan. En dus deed ik mee. Eén: ik geef de mijne af en toe een pak slaag”, zo vertelt ze.

Smeken

“Voor alle duidelijkheid: ik geef ze eerst een verbale waarschuwing. En ik verwacht ook niet dat ze meteen luisteren van de eerste keer, maar wanneer ik het twee of drie keer heb gevraagd, dan zijn ze me gewoonweg aan het negeren. En dan verdien je een lap. Zo gaat het nu eenmaal”, vertelt ze openhartig.

Enkele andere moeders reageren echter gechoqueerd: “Dus eigenlijk geef je toe dat je niet weet hoe je je kinderen moet opvoeden zonder geweld.” Een andere persoon: “Het enige wat je hen aanleert is om angst te hebben. Er zijn andere manieren om respect af te dwingen.” Al zijn er ook ouders die wél akkoord gaan met Brittney: “Eindelijk een ouder die daadwerkelijk weet hoe je ouder moet zijn.”

Foto: TikTok

@brittney_coble #unpopularopinion#momsoftiktok#gentleparenting#parents#fyp ♬ original sound – Brittney Coble

Populaire Artikels

NIEUWSBRIEF

Elke dag het leukste nieuws in jouw mailbox ontvangen?

Gelijkaardige Artikels