HomeNieuwsVideoTienermoeder: “Vóór ik pikante filmpjes maakte, kwam ik moeilijk rond. Nu zijn...

Tienermoeder: “Vóór ik pikante filmpjes maakte, kwam ik moeilijk rond. Nu zijn mijn kinderen binnen voor het leven!” (video’s)

Maak kennis met Lola Mason, ooit een tienermoeder die met heel veel moeite de eindjes aan mekaar kon knopen, vandaag een succesvolle OnlyFans-ster. En dat heeft zo zijn voordelen, zo vertelt ze in een interview met een Britse tabloid.

Financieel had Mason het als tienermoeder niet breed. Daar kwamen dan ook nog de verantwoordelijkheid en de maatschappelijke druk bij. Nu is ze 27 jaar oud en deelt ze onder andere op haar TikTok-kanaal haar leven. Vandaag verdient ze miljoenen en bezit ze verschillende eigendommen, allemaal dankzij haar pornocarrière, zo vertelt ze zelf.

Kinderen

”Ik wou dat ik mijn 17-jarige zelve kon zeggen dat ik op een dag een succesvol model zou zijn, miljoenen zou verdienen, in een huis met vijf kamers zou wonen en al mijn droomwagens zou bezitten”, zo laat ze in één van haar filmpjes weten. “Gewoon het feit dat ook mijn kinderen binnen zijn voor het leven en ik ook huizen kan voorzien voor jonge gezinnen die het moeilijk hebben doet enorm veel deugd.”

Foto: TikTok
@mamaplugsx All in the back #fyp ♬ оригинальный звук – LEO MOM💛
@mamaplugsx Omw to gap him #fyp #toyotasupra ♬ HIT YO 3STEP – SCURLY
@mamaplugsx I was that girl in your area 💀 #fyp ♬ original sound – Semi💪🏿🤍

Populaire Artikels

NIEUWSBRIEF

Elke dag het leukste nieuws in jouw mailbox ontvangen?

Gelijkaardige Artikels