HomeNieuwsVideoDochtertje dat nietsvermoedend op een spin trapt bezorgt moederlief een trauma: “Hilarisch!”...

Dochtertje dat nietsvermoedend op een spin trapt bezorgt moederlief een trauma: “Hilarisch!” (video)

Een mama deelde haar traumatische ervaring toen haar peuter op zelfverzekerde wijze op een spin trapte nadat ze het beestje zag rondlopen toen ze thuiskwam. Ze nam meteen haar gsm erbij en nam het hele voorval op om het nadien te tonen aan de rest van de wereld op TikTok.

De 25-jarige Freya Lily Swailes was – om het zacht uit te drukken – in volle paniek toen haar onverschrokken dochtertje Zylah richting een dikke spin op de vloer stapte. Ze maande haar nog aan om te stoppen en weg te gaan, maar Zylah had duidelijk andere plannen: met haar blote voeten trapte ze op het beest waarop moederlief het helemaal verloor.

”Trauma”

”Ik kan maar niet geloven dat ze er op stond. Ik ben sowieso meer getraumatiseerd dan mijn eigen kind”, zo typte ze bij de videpost op TikTok. Een volger merkte op: “Ik denk, moest je aan haar gevraagd hebben om de spin op te pikken en het weg te doen, dat ze dat sowieso zou hebben gedaan.” Freya trad haar bij: “Ik denk het eerlijk gezegd ook…” Het fimpje werd al meer dan een miljoen keer bekeken.

Foto: TikTok
@freyalily__x I cant believe she stood on it. I am definitely more traumatised than my child 😳🤢 #housespider #ukhousespider#traumatised #viralvideo ♬ original sound – Freya Lily Swailes

Populaire Artikels

NIEUWSBRIEF

Elke dag het leukste nieuws in jouw mailbox ontvangen?

Gelijkaardige Artikels