HomeNieuwsVideoRealityster krijgt kritiek op outfit in restaurant en haalt uit: "Jullie focusten...

Realityster krijgt kritiek op outfit in restaurant en haalt uit: “Jullie focusten de hele tijd op mijn borsten!” (video)

Een Australische televisiester hoorde onlangs mensen over haar topje praten op restaurant. Ze deelde de bewuste outfit op Instagram, waar de reacties verdeeld zijn.

Abbie Chatfield genoot onlangs van een gezellige avond op restaurant. De 28-jarige presentatrice, bekend van ‘The Bachelor Australia’ en ‘The Masked Singer Australia’, droeg een uitgesneden topje van het Poolse modemerk God Save Queens. De gasten aan de tafel naast haar vonden haar outfit duidelijk niet gepast, want ze hoorde hen tegen elkaar bezig over hoe erg ze het zouden vinden mocht hun dochter op die manier buitenkomen.

Babyboomers

Abbie haalde op Instagram uit naar de critici in een video waarin ze de bewuste outfit draagt. «Aan de babyboomers (een verwijzing naar mensen die geboren zijn tussen 1946 en 1964; red.) aan de tafel naast mij die zeiden dat ze beschaamd zouden zijn als hun dochter dit topje zou dragen», valt er te lezen op de video, die begeleid wordt door een liedje waarin gezongen wordt: «Je weet dat ik sexy ben. Ze staren naar mij omdat ze weten dat ik mezelf ben», klinkt het. «Ik die een sexy topje draag is veel minder erg dan jullie die de hele avond focusten op mijn borsten en er het gespreksonderwerk van de avond van maakten», voegt ze nog aan haar Instagrampost toe.

Verdeelde reacties

Haar bericht lokt echter gemengde reacties uit. «Jaloezie is een ziekte!», «Als ik zo sexy was als jij zou ik dat topje elke week in de supermarkt dragen», en «Wat een prachtige outfit!», klinkt het enerzijds. Anderen vinden de outfit dan weer niet gepast voor in een restaurant. «Je ziet er mooi uit in die outfit, maar het is niet altijd en overal gepast», en «Het is niet omdat jij je goed voelt in je outfit, dat anderen zich er ook comfortabel bij voelen. Dat noemt men klasse», lezen we ook in de reacties.

Instagram CyEzSqPyOI7


Alles wat je echt wilt weten vind je op Metrotime.be

Dit artikel verscheen eerst op Metro: https://www.metrotime.be/nl/wtf/realityster-krijgt-kritiek-op-outfit-restaurant-en-haalt-uit-jullie-focusten-de-hele-tijd-op-mijn-borsten

Populaire Artikels

NIEUWSBRIEF

Elke dag het leukste nieuws in jouw mailbox ontvangen?

Gelijkaardige Artikels