HomeNieuwsVideoBeller maakt wel héél expliciete geluiden tijdens belspelletje: "Geen idee wat het...

Beller maakt wel héél expliciete geluiden tijdens belspelletje: “Geen idee wat het was, maar ik vond het wel leuk” (video)

Opvallend moment tijdens het Britse belspelletje ‘Spin To Win’. Plots kregen de presentatoren kreunende geluiden te horen. «Hoe kon dit gebeuren?!», klinkt het in de reacties.

Tijdens het Britse ochtendprogramma ‘This Morning’ kan je tegenwoordig makkelijk geld verdienen door in te bellen tijdens hun spelletjesrubriek ‘Spin To Win’. Het enige dat je hoeft te doen, is het paswoord van de dag door te geven en vervolgens krijg je de kans om aan het rad te draaien en een aanzienlijke som geld te winnen.

Weglachen

Presentatoren Rochelle Humes en Craig Doyle keken echter verbaasd op toen ze aan de andere kant van de lijn kreunende en hijgende geluiden te horen kregen. «Geen idee wat het was, maar ik vond het wel leuk», reageerde Doyle. «Zullen we gewoon verdergaan?», probeerde Humes het gênante moment weg te lachen.

Hilariteit

In de reacties werd er smakelijk gelachen met het bizarre tafereel. «Wat een geluiden! Zeg me alsjeblieft dat dit een grap is», «Hoe kon dit gebeuren?!», en «Wat was dát?!», werd er onder meer gereageerd.


Alles wat je echt wilt weten vind je op Metrotime.be

Dit artikel verscheen eerst op Metro: https://www.metrotime.be/nl/wtf/beller-maakt-wel-heel-expliciete-geluiden-tijdens-belspelletje-geen-idee-wat-het-was-maar-ik-vond-het-wel

Populaire Artikels

NIEUWSBRIEF

Elke dag het leukste nieuws in jouw mailbox ontvangen?

Gelijkaardige Artikels