HomeNieuwsVideoPeuter schakelt hond in om samen de koelkast te 'beroven': "Zo schattig!"...

Peuter schakelt hond in om samen de koelkast te ‘beroven’: “Zo schattig!” (video)

Van sommige baby’s en peuters verwachten we hier op de redactie enorm veel. Soms kan je het gewoon al supervroeg zeggen welke van hen uitgroeien tot ware genieën. Zoals bijvoorbeeld deze uk, die zin had in wat lekkernijen uit de koelkast.

‘Ik werk goed in een team’ is een zinnetje dat je misschien zelf al hebt gebruikt tijdens een sollicitatiegesprek, maar deze peuter voegt de daad bij het woord. Hij schakelt zijn hond in als opstapje naar de inhoud van de koelkast. Mét succes. Moederlief kan niet anders dan lachen en trots wezen op de creativiteit van haar zoontje. Al had die laatste misschien niet gerekend op het feit dat de hond zou weglopen op het moment van de waarheid.

Reacties

De reacties zijn veelal positief. “Partners in crime!”, zo ‘roept’ er iemand. “Ik kan maar niet kiezen wat ik grappiger vind: het feit dat de hond volledig vrijwillig de peuter hielp of dat hij hem gewoon liet hangen aan het eind.” Een zekere Rina Weisman laat dan wel weten dat dit heel gevaarlijk is voor de hond: “Dit is heel slecht voor zijn rug en kon hem permanente schade berokkenen. Alstublief, doe dit niet met je hond!”

Foto: YouTube

Populaire Artikels

NIEUWSBRIEF

Elke dag het leukste nieuws in jouw mailbox ontvangen?

Gelijkaardige Artikels