HomeNieuwsVideoKoppel gebruikt app om seksleven spannender te maken, maar dan loopt het...

Koppel gebruikt app om seksleven spannender te maken, maar dan loopt het COMPLEET fout: “Dit is hilarisch!” (video)

Soms durft er wel eens wat sleur in het leven van een koppel te sluipen, zeker wanneer je samen al wat jaren op de teller hebt staan. Maar dit stel laat dat niet zo snel gebeuren en schakelde recent een app in die hun seksleven spannender moet maken.

Het principe van de app is vrij eenvoudig: het presenteert beide partners met enkele pikantere vragen en stellingen waarop ze antwoorden moeten formuleren. En die antwoorden moeten beide personen triggeren en in de ‘mood’ krijgen voor wat hopelijk een passionele vrijpartij moet worden.

Ryan Gosling

Alleen pakken de antwoorden soms wat anders uit dan gebruikers van de app op hopen. De vraag luidde in het geval van Andrew Jassick: “Je raakt enorm opgewonden wanneer je partner deze outfit draagt…”. Andrew vulde zelf een ‘nat shirt’ en ‘hakken’ in. Maar zijn vriendin ging voor ‘het achterwerk van Ryan Gosling’. Met een teleurgestelde Andrew en veel hilariteit in de comments tot gevolg.

Foto: TikTok

@andrewjassick App is in ny bio if you wanna give it a try 🥲 #paired #pairedapp #couples #couplestiktok ♬ original sound – Andrew Jassick

Populaire Artikels

NIEUWSBRIEF

Elke dag het leukste nieuws in jouw mailbox ontvangen?

Gelijkaardige Artikels