HomeNieuwsVideoPaard ontfermt zich over baby en dat levert enorm vertederende beelden op...

Paard ontfermt zich over baby en dat levert enorm vertederende beelden op (video)

Misschien wel de meest vertederende beelden van de dag! Stacey Storer is mama van Ruby, een acht maand oude baby die het maar niet droog hield en erop los huilde. Tot ze in een paardenstal terecht kwam – van een vriendin van Stacey – waar ze getroost werd door… een paard met de naam Red!

Stacey nam meteen haar gsm en filmde het hele schattige gebeuren. Het betoverende tafereel speelde zich af in een manège in het Engelse Nottingham. Toen Ruby daar in haar maxi-cosi lag en weer dreigde te wenen, kwam paard Red tussenbeide. Vol bewondering keek Ruby naar hem op toen hij zijn hoofd uit zijn stal stak en haar zachtjes heen en weer wiegde.

”Zo slim!”

Internetgebruikers konden zoveel schattigheid niet aan. “Paarden zijn zo slim!”, laat iemand weten. Een ander persoon: “Hij wist precies wat hij aan het doen was. Paarden zijn zo instinctief. Ze zijn extreem gevoelig voor mensen. Wanneer je met een paard een band kweekt, bestaat die puur uit respect en liefde. Paarden zullen je hele leven lang je vriend zijn.”

Foto: YouTube

Populaire Artikels

NIEUWSBRIEF

Elke dag het leukste nieuws in jouw mailbox ontvangen?

Gelijkaardige Artikels