HomeNieuwsVideoOutfit van vrouw scheurt vlak voor vrijgezellenfeest: «Zo kan ik echt niet...

Outfit van vrouw scheurt vlak voor vrijgezellenfeest: «Zo kan ik echt niet gaan!» (video)

Een Amerikaanse TikTokster beleefde onlangs een vervelend moment toen ze vlak voor ze naar een vrijgezellenfeestje ging merkte dat haar jurk het begeven had. Haar volgers hebben echter hun bedenkingen bij de kledingkeuze.

Uiteraard wil je er op je best uitzien als je naar het vrijgezellenfeest van je zus gaat. Dat was ook het plan van Remi Bader, dus bestelde ze een leuke outfit. Toen ze het aandeed vlak voor het feestje scheurde de verbinding tussen haar boven- en onderstukje zo goed als volledig door. «Het scheurde gewoon plots en nu komt het bijna helemaal los, dus straks ben ik gewoonweg volledig naakt. Ik weet niet wat ik moet doen. Zo kan ik echt niet gaan! Moet ik het afknippen en het kleedje in twee delen dragen?», zucht ze in een video.

Raad vragen

Uiteindelijk knipt Remi het door en blijft ze over met een tweedelige outfit. Ze vraagt zich af of haar kleedje nu niet ongepast is en gaat te rade bij haar vader, die haar geruststelt dat dat niet zo is. Tijd dus voor het vrijgezellenfeest. «Als ze wil dat ik wegga, moet ze dat maar gewoon zeggen», doelt ze op haar zus.

Fronsende wenkbrauwen

De video werd al meer dan één miljoen keer bekeken. De meeste volgers vinden de outfit sowieso geen al te goede keuze. «Ik vind je leuk, maar het was al van in het begin ongepast, haha», «Het leek van in het begin al een badpak», «Ik word oud, want ik vond het kleedje al ongepast voordat het kapot was», «Is dit een grap? Is ze nu echt serieus?!», en «Hahaha, niet ik die denkt dat het er aanvankelijk al even weinig verhullend uitzag», klinkt het onder meer in de reacties.

@remibader

God help me #grwm #bridalshower #dress #tryon

♬ original sound – Remi Jo

@remibader

Replying to @Mic29 You’re right ❤️ @nikilbader

♬ Best Friend (feat. Doja Cat) – Saweetie

Dit artikel verscheen eerst op Metro: https://www.metrotime.be/nl/wtf/outfit-van-vrouw-scheurt-vlak-voor-vrijgezellenfeest-zo-kan-ik-echt-niet-gaan-video

Populaire Artikels

NIEUWSBRIEF

Elke dag het leukste nieuws in jouw mailbox ontvangen?

Gelijkaardige Artikels