HomeNieuwsVideoOphef in Nederland om 'dubbele vrijpartij' in gemeentehuis (video)

Ophef in Nederland om ‘dubbele vrijpartij’ in gemeentehuis (video)

Opmerkelijke beelden uit de Nederlandse gemeente Zuidplas.

Sterker nog, uit het gemeentehuis van Zuidplas! Daar zagen omstaanders hoe, naar verluidt, twee koppels op twee verschillende verdiepingen van het gebouw van bil aan het gaan waren.

‘Uit voorzorg’ zijn twee medewerkers nu geschorst. “Ik ben geschokt. Seks in het gemeentehuis kan en mag niet”, aldus plaatsvervangend burgemeester Jan Verbeek, die zondagavond rond 23u30 op de hoogte gebracht werd door de gemeentesecretaris. “Je belt mij op dat tijdstip niet voor een wissewasje, maar dat heeft hij goed ingeschat”, aldus Verbeek.

Momenteel loopt er een intern én een extern onderzoek naar de beelden, die momenteel viraal gaan op sociale media. “Wie het zijn geweest, we weten het niet. Is erin (in het filmpje, red.) geknipt? Wat is er gebeurd? De gewone man en de gewone vrouw zijn hierdoor geschokt, en daar reken ik mijzelf ook onder”, klinkt het verder. Over eventuele gevolgen voor de eventuele betrokkenen, laat de plaatsvervangende burgemeester zich ook niet uit.

“Ik hoop dat het nep is”

“Dat je elkaar aardig vindt en dit buiten werktijd doet: prima. Maar in het gemeentehuis, op zondagavond, voor het raam: dit is buitengewoon ongelukkig. Tsja, in alle eerlijkheid hoop ik dat het nep is”, aldus een raadslid.

Of de beelden echt of nep zijn, kan je zelf even beoordelen. Let wel op: ze zijn eerder pikant van aard.

Foto: still Twitter – Bron: AD.nl

Populaire Artikels

NIEUWSBRIEF

Elke dag het leukste nieuws in jouw mailbox ontvangen?

Gelijkaardige Artikels