HomeNieuwsVideoPersonal trainer die sportieve dame op ongepaste wijze aanraakt, zorgt voor ophef:...

Personal trainer die sportieve dame op ongepaste wijze aanraakt, zorgt voor ophef: “Ik had haar toestemming!” (video)

Opmerkelijk verhaal uit Singapore.

Daar ligt personal trainer David Mesut onder vuur nadat beelden van een sessie die hij had met één van zijn klanten, viraal zijn gegaan op Instagram.

Op onderstaande video is te zien hoe David een dame ‘helpt’ bij haar oefeningen. Maar over de manier waarop hij haar begeleidt, zijn velen niet te spreken. Zo raakt hij regelmatig de billen van de dame aan.

Cheryl Loh, een andere personal trainer, maakte en deelde de video op haar Instagram-pagina. “Dit is echt ongepast”, laat ze weten. “Wanneer de andere partij niet akkoord is met dergelijke handelingen, dan wordt dit beschouwd als aanranding. Dat is een ernstig misdrijf in Singapore”, aldus Cheryl.

Cheryl contacteerde de dame (druk onderaan op het pijltje naar rechts, red.). Ze zou meermaals aan de personal trainer laten weten hebben dat ze het niet oké vond dat hij haar billen aanraakte. “Toch bleef hij het doen, onder het mom van ‘het controleren van haar spieren'”, lezen we nog op Cheryls Instagram-pagina. “Dat is écht onzin”, gaat ze verder.

“Ze gaf haar toestemming”

Ook de zaak waar de beelden gemaakt werden, heeft laten weten dat ze ‘stappen hebben ondernomen’ tegen de man, die als freelancer gebruik maakte van de ruimte. Wat die stappen juist inhouden, is niet geweten. Volgens sommige bronnen mag hij geen gebruik meer maken van hun faciliteiten .

David zelf bijt echter van zich af. Zo ontkent hij dat hij de dame aangerand heeft en bekijkt hij nu welke stappen hij kan ondernemen. “Mijn cliënte heeft mij de beelden zelf getoond. Ze heeft toen niets over het fysieke contact gezegd. Nog voor we aan de oefeningen begonnen, had ik haar verteld dat er aanrakingen op een specifieke plek van haar lichaam zouden zijn. Ze vertelde me dat ze dat begreep en ze gaf dus haar toestemming”, aldus de man.

https://www.instagram.com/p/CDbPbwaHecy/

Foto: still – Bron: singaporeuncensored/mothership.sg

Populaire Artikels

NIEUWSBRIEF

Elke dag het leukste nieuws in jouw mailbox ontvangen?

Gelijkaardige Artikels