HomeNieuwsVideoOMG. Man redt slechthorende vrouw van aanstormende trein (video)

OMG. Man redt slechthorende vrouw van aanstormende trein (video)

Een man heeft een slechthorende vrouw op het nippertje van een aanstormende trein gered. Het incident vond plaats in Thailand en werd op bewakingsbeelden vastgelegd.

Het was de stationschef die het drama heeft kunnen voorkomen. Thitipong Piripol twijfelde geen seconde toen hij zag hoe een oudere dame de treinsporen overstak, maar daarbij niet doorhad dat er een trein in hoge snelheid op haar afgestormd kwam.

Met een welgemikte duw kon Thitipong voorkomen dat de vrouw door de trein gegrepen werd. «Toen ze begon over te steken, was er nog geen trein in aantocht, maar deze trein ging wel heel snel», verklaarde hij achteraf aan lokale media. «Ze was vooral aan het kijken waar ze haar voeten kon zetten zodat ze niet zou vallen en hoorde de trein niet aankomen. Mijn instinct zei me dat ze te traag was en dat ze niet op tijd aan de andere kant zou geraken, dus ben ik onmiddellijk naar haar gelopen en heb ik haar aan de kant geduwd.»

De vrouw woont volgens lokale media in de buurt van het station en steekt ze vaak de treinsporen over. Ze zou al drie keer bijna geraakt zijn door een trein.

Facebook myanmarlivethailand-778826247200074

Dit artikel verscheen eerst op Metro: https://www.metrotime.be/nl/wtf/omg-man-redtslechthorende-vrouw-van-aanstormende-trein-video

Populaire Artikels

NIEUWSBRIEF

Elke dag het leukste nieuws in jouw mailbox ontvangen?

Gelijkaardige Artikels