HomeNieuwsVideoNostalgische kerel haalt oud videospel boven en vindt dan verrassing van zijn...

Nostalgische kerel haalt oud videospel boven en vindt dan verrassing van zijn leven (video)

Je bent in een nostalgische bui, vindt je oude PlayStation 2-console terug met wat bijhorende spelletjes en sluit het ding aan op je televisie. Zal voor sommigen onder jullie ongetwijfeld herkenbaar klinken, maar de kleine plottwist in onderstaande TikTok-video zal waarschijnlijk (en jammer genoeg!) minder vaak voorkomen.

Een Britse kerel vond zijn console en games terug en wilde er nog wat plezier aan beleven. Zo gezegd, zo gedaan. Maar toen hij het doosje opendeed van het spel “Need for Speed Underground 2” vond hij een verrassing van formaat. Blijkbaar had de man er ooit een smak cash geld in gestoken, iets wat hij zich niet meteen meer kan herinneren. Zijn vondst deelde hij op TikTok, waar het druk bekeken wordt.

Meer dan duizend euro

Meer dan duizend euro, zoveel zat er in het doosje van “Need for Speed Underground 2”. En dat het er al even zat, dat moet blijken uit de releasedatum van het spel. De game kwam immers uit in 2004, dus het geld zat zo’n 18 jaar lang veilig en wel opgeborgen. Volgers op TikTok zijn dan ook verbaasd. “Hoe kan je nu vergeten dat je duizend euro hebt weggestopt?”, vroeg iemand zich af. “Een geluk dat je je games niet verkocht hebt”, merkt een andere persoon fijntjes op.

Foto: TikTok

@djlimited nahhhhhhh nice 1 younger me #1000 #lostmoney #foundmoney #agranddontcomeforfree ♬ original sound – DJ Limited

Populaire Artikels

NIEUWSBRIEF

Elke dag het leukste nieuws in jouw mailbox ontvangen?

Gelijkaardige Artikels