HomeNieuwsVideoModel gearresteerd omdat ze topless haar honden uitlaat: "Mannen worden hier nooit...

Model gearresteerd omdat ze topless haar honden uitlaat: “Mannen worden hier nooit voor veroordeeld” (video)

Caroline Werner, een 37-jarige Braziliaanse model, is woedend. Ze werd gearresteerd door de politie toen ze topless haar honden uitliet en riskeert nu tot een jaar gevangenisstraf.

De gebeurtenis vond plaats in de lente van vorig jaar. Caroline Werner wandelde met haar honden langs het strand van Balneário Camboriú in het zuiden van Brazilië. De 37-jarige besloot om topless te gaan, met haar borsten bloot dus.

Deze topless wandeling viel echter niet in goede aarde bij de politie. De vrouw werd gearresteerd en geboeid. Ze riskeert een gevangenisstraf van drie maanden tot een jaar, melden onze collega’s van L’Essentiel.

Seksisme in Brazilië

Caroline laat het er echter niet bij zitten. Ze spreekt zich uit tegen het seksisme in de Braziliaanse samenleving. «Hoewel de grondwet van Brazilië gendergelijkheid garandeert, wordt dit in de praktijk helaas niet nageleefd. Wat natuurlijk zou moeten zijn voor beide geslachten, wordt voor één van hen willekeurig en repressief geweigerd», verklaarde ze in de Braziliaanse media. «Mannen worden nooit veroordeeld voor dit soort dingen», voegde ze eraan toe. Of Caroline Werner daadwerkelijk veroordeeld zal worden door de Braziliaanse rechtbank is nog afwachten. We houden het in de gaten!

Alles wat je echt wilt weten vind je op Metrotime.be

Dit artikel verscheen eerst op Metro: https://www.metrotime.be/nl/wtf/model-gearresteerd-omdat-ze-topless-haar-honden-uitlaat-mannen-worden-hier-nooit-voor-veroordeeld-video

Populaire Artikels

NIEUWSBRIEF

Elke dag het leukste nieuws in jouw mailbox ontvangen?

Gelijkaardige Artikels