HomeNieuwsVideoModel blinkt van trots: “Ik verdien miljoenen met mijn filmpjes en tentakelspeeltjes”...

Model blinkt van trots: “Ik verdien miljoenen met mijn filmpjes en tentakelspeeltjes” (video’s)

Miljoenen verdienen met een nogal ‘nicheproduct’? Dat is zowat het carrièreverhaal van Rebecca Goodwin,een OnlyFans-model dat pikante video’s maakt waarin tentakelspeeltjes de hoofdrol claimen. Enkele internettrollen hadden echter een pak kritiek op haar.

Goodwin heeft niet alleen op OnlyFans een groep trouwe volgers, ook op TikTok doet ze het goed. En dan zijn de ‘haters’ natuurlijk nooit ver weg. “Zoveel andere mogelijke loopbaanmogelijkheden en jij kiest ervoor om tentakels in je eileiders te steken…”, zo stuurde iemand haar. Waarop ze natuurlijk fel van zich afbeet en benadrukte dat ze haar huidige job heel graag doet.

Geld

Dat er ook een pak poen mee te scheppen valt, dat steekt ze ook niet onder stoelen of banken. “Het draait toch niet alleen maar om geld?”, zo vraagt een volger zich af. “Wel, om het respect doe ik het niet. Natuurlijk doe ik het voor het geld. Mijn elektriciteitsprijzen zijn ook gestegen!”, aldus Goodwin. Ondertussen weet het model bijna 22.000 volgers te scoren op TikTok.

Foto: TikTok
@beckymillive Replying to @westmidzman ♬ original sound – Rebecca Live
@beckymillive

♬ i think you know where is about to go – Ivanna

Populaire Artikels

NIEUWSBRIEF

Elke dag het leukste nieuws in jouw mailbox ontvangen?

Gelijkaardige Artikels