HomeNieuwsVideoMeisje geeft wel héél eerlijke mening over outfit van haar mama: «Ik...

Meisje geeft wel héél eerlijke mening over outfit van haar mama: «Ik zou in tranen uitbarsten!» (video)

Kinderen kunnen vaak zo eerlijk zijn dat het pijnlijk wordt voor de andere. Neem nu deze mama die een nieuwe kleedje uitprobeerde…

De vrouw, ene Chess, filmt zichzelf terwijl ze een nieuwe jurk past. Haar dochter merkt echter iets op. «Je lijkt wel zwanger. Is dat zo?», vraagt het meisje. «Nee», antwoordt Chess droogjes. «Waarom lijkt het dan zo?», vraagt haar dochter zich luidop af. Daarop begint Chess (een beetje groen) te lachen.

Herkenbaar

Ze deelde het pijnlijke moment op TikTok, waar het inmiddels al meer dan 5 miljoen keer bekeken werd. «Niets beter dan kinderen om je te vernederen», knipoogt ze erbij. Haar volgers herkennen de ‘pijn’ van dergelijke opmerkingen. «Ik zou in tranen uitbarsten!», «Ik lig in een deuk! Kindern zeggen echt ALLES», «Oh mijn God, nee! Je ziet er echter wel fantastisch uit», «Mijn peuter vroeg me net hetzelfde. Ik ben daarna meteen beginnen fitnessen», «Haha, te grappig!», en «Ik merkte het letterlijk niet op tot ze het zei», wordt er onder meer gereageerd.

Endometriose

In een tweede video legt ze uit dat ze endometriose heeft, een aandoening waarbij weefsel dat lijkt op baarmoederslijmvlies buiten de baarmoeder zit. De hormonale disbalans die daar vaak mee gepaard gaat, kan een opgezwollen buik veroorzaken.

@_itsjustchess_

#fypシ #parentsoftiktok

♬ original sound – Chess

Dit artikel verscheen eerst op Metro: https://www.metrotime.be/nl/wtf/meisje-geeft-wel-heel-eerlijke-mening-over-outfit-van-haar-mama-ik-zou-tranen-uitbarsten-video

Populaire Artikels

NIEUWSBRIEF

Elke dag het leukste nieuws in jouw mailbox ontvangen?

Gelijkaardige Artikels