HomeNieuwsVideoMeedogenloze autodief RAMT garagepoort en ontsnapt met peperdure Mercedes (video)

Meedogenloze autodief RAMT garagepoort en ontsnapt met peperdure Mercedes (video)

Een brutale carjacking in Canada werd op beeld vastgelegd door een veiligheidscamera boven een garage van een gezinswoning. Wanneer de eigenaar van een Mercedes G zijn oprit op rijdt en zich parkeert in zijn garage, stopt er plots een andere wagen net voor het huis. Vliegensvlug kwam een dief aanrennen die de eigenaar onder schot hield.

Ondertussen was de garagepoort alweer dichtgegaan en doorstond de eigenaar doodsangsten uit. Op de beelden is te zien hoe de autodief in allerijl de poort in achteruit kapotramt en samen met zijn kompaan vlucht. De eigenaar zelf liep hen nog achterna, maar bleef uiteindelijk verweesd achter.

”Niet slim”

Op dat laatste kwam er commentaar van enkele personen uit de Reddit-gemeenschap, waar de video gepost is. “Serieus, de man werd overvallen met een geweer in zijn gezicht en dan nog rent achter de dieven? Dat lijkt me een goeie manier om neergeschoten te worden…”. “Inderdaad”, reageert iemand anders, “hij is verzekerd, het staat op camera en het is vervangbaar. Waarom nog proberen hen te stoppen?”.

Foto: Reddit

Populaire Artikels

NIEUWSBRIEF

Elke dag het leukste nieuws in jouw mailbox ontvangen?

Gelijkaardige Artikels