HomeNieuwsVideo“Mijn baas heeft me ontslagen toen hij ontdekte dat ik op OnlyFans...

“Mijn baas heeft me ontslagen toen hij ontdekte dat ik op OnlyFans zat. Maar nu verdien ik tot 20.000 euro per week!” (video)

Een voormalige marketing manager verklaart dat haar baas haar heeft ontslagen nadat die laatste had ontdekt dat ze een OnlyFans-account heeft. Jammer maar helaas, al laat Annabelle Knight er haar slaap niet voor. Naar eigen zeggen is ze een pak gelukkiger nu ze pikante content maakt.

Knight begon haar OnlyFans-account in september 2020 in de hoop om genoeg geld bijeen te sparen om haar eigen stekje te kunnen kopen. Alleen wist ze toen nog niet hoe succesvol ze zou worden. De Australische verdiende in een luttele maand enkele duizenden euro’s. Anderhalf jaar deed ze het als bijverdienste naast haar job als marketing manager tot haar baas het ontdekte.

Collega

Het was blijkbaar een collega van haar die haar was tegengekomen op het platform en dat aan haar baas had laten weten. “Op een ochtend vroeg m’n overste me of ik bijverdiende. En ik heb ‘nee’ gezegd, omdat ik dacht dat hij bedoelde of ik nog bijverdiende in de retail business.”

“Uiteindelijk heb ik een mail ontvangen waarin alle redenen stonden voor mijn ontslag”, zo vertelt ze. “Het publiceren van pornografische content, het uitvoeren van een bijberoep zonder de goedkeuring van mijn werkgever en het liegen over het feit dat ik nog bijverdiende. Een simpel gesprek was voldoende geweest, eerlijk gezegd.” Voordien verdiende ze zo’n 60.000 euro per jaar, vandaag is dat zo’n 20.000 euro per week. En ze hoeft er maar 6 uur per dag voor te werken, zo geeft ze nog fijntjes mee.

Foto: TikTok

@annieknight78 Account got deleted so reposting #fyp #corn #lonelyhams #onlyfarts #adult #fired #job ♬ original sound – Annie Knight

Populaire Artikels

NIEUWSBRIEF

Elke dag het leukste nieuws in jouw mailbox ontvangen?

Gelijkaardige Artikels