HomeNieuwsVideoVrachtwagenchauffeur verliest controle over het stuur met SPECTACULAIRE crash tot gevolg (video)

Vrachtwagenchauffeur verliest controle over het stuur met SPECTACULAIRE crash tot gevolg (video)

Ongelooflijk spectaculaire beelden uit down under waar een vrachtwagenchauffeur op de snelweg de controle verloor over het stuur en een personenwagen ramde om dan te crashen tegen de berm. Niemand geraakte als bij wonder zwaargewond, maar het ongeval veroorzaakte wel monsterfiles.

Een truck met een betonmolen reed net voor spitsuur in op een auto en katapulteerde beide voertuigen in een betonnen muur. Het is een mirakel dat er geen doden of zwaargewonden zijn gevallen. Vermoedelijk had de trucker te kampen met een technische storing. Getuigen waren onder de indruk: “Ik reed er gisteren nog voorbij toen ze nog alles aan het opruimen waren. Het is ongelooflijk dat niemand serieus gewond is geraakt”, zo laat iemand weten.

Oorzaak

Een specifieke oorzaak voor het ongeval is nog niet bekend, maar op het internet wordt er wel druk gespeculeerd: “De manier waarop die vrachtwagen plots en zo snel afweek naar de andere kant van de snelweg doet me vermoeden dat hij een klapband had of dat er iets kapot was aan zijn stuur”, zo theoretiseert een persoon.

Foto: YouTube

Populaire Artikels

NIEUWSBRIEF

Elke dag het leukste nieuws in jouw mailbox ontvangen?

Gelijkaardige Artikels