HomeNieuwsVideoMan vindt 'verborgen schuilplaats' onder treinstation en deelt die op TikTok (video)

Man vindt ‘verborgen schuilplaats’ onder treinstation en deelt die op TikTok (video)

Luke Douthwaite, een 23-jarige Brit, heeft menig TikTok-gebruiker met verstomming geslagen nadat hij een ‘verborgen schuilplaats’ ontdekte in het treinstation van Sheffield. “Dit moet een glitch in de matrix zijn!”, zo reageren enkele grapjassen.

Douthwaite, in het dagelijkse leven een laborant, vond een nogal mysterieuze stenen trap onder het station in Sheffield. De kerel, afkomstig uit Pontefract, West Yorkshire, had op dat moment afgesproken met een groep vrienden en wilde hen imponeren met zijn brede kennis van de stad. In de video zie je hem wandelen richting een trap met chrome afwerking. Om dan plots een metalen hendel over te halen en de ingang tot de ‘schuilplaats’ te onthullen.

”Dit is het!”

Dat hij niet verder gaat dan dat, heeft zijn goeie redenen. Douthwaite wil immers niets illegaals doen en zeker niet aan de wereld tonen via TikTok. Toch zijn veel gebruikers best teleurgesteld dat ze nog steeds niet het fijne weten van wat die geheime toegang is. Ondertussen hebben dik een half miljoen mensen het filmpje gezien. “Bruce Wayne, de Batman, zal niet blij zijn nu je zijn geheime schuilplaats hebt getoond”, zo grapt iemand nog.

Foto: TikTok

@lukiferr Secret Tunnel at Sheffield Train Station #VansCheckerboardDay #shu #sheffield ♬ Secret Tunnel – CJ Music

Populaire Artikels

NIEUWSBRIEF

Elke dag het leukste nieuws in jouw mailbox ontvangen?

Gelijkaardige Artikels