HomeNieuwsLifestyleSeksuologe geeft aan: "We zijn tussen de lakens allemaal veel stouter dan...

Seksuologe geeft aan: “We zijn tussen de lakens allemaal veel stouter dan we denken” (video)

Dokter Nicole McNichols heeft een boekje geopend over het seksleven van… zowat iedereen. Ze beweert dat, hoe “vanilla” we ons ook soms voelen, we onderliggend toch veel stouter willen op seksueel vlak.

Dokter Nicole McNichols is een zogenaamde ‘Human Sexuality Professor’ die al jaren in de sector werkt. Ze is in het wereldje gekend als de ‘Seksprofessor’ en deelt regelmatig tips rond seksualiteit en relaties op haar Instagram-kanaal. Dat ze daarmee toch wel wat mensen bereikt blijkt uit haar 18.000 volgers op haar Instagram-pagina.

”Kinky”

In één van haar meest recente posts legt ze uit dat we allemaal wel op één of andere manier ‘kinky’ zijn. Blijkbaar is het ‘kinky zijn’ iets dat de afgelopen jaren populairder is geworden. “We hebben dat allemaal omarmd om een beetje ‘kinky’ te zijn, al doen we dat soms wel onbewust”, zo vertelt ze. “Het is eigenlijk onderliggend aan al onze seksuele ervaringen. We zoeken krachtdynamieken op tijdens de seks, we proberen onze grenzen te verleggen en de psychologie achter pijn en plezier is meer dan eens gelijklopend.”

Foto: Instagram

Populaire Artikels

NIEUWSBRIEF

Elke dag het leukste nieuws in jouw mailbox ontvangen?

Gelijkaardige Artikels