HomeNieuwsVideoIs dit DE ideale datingtechniek om de juiste partner te vinden? (video)

Is dit DE ideale datingtechniek om de juiste partner te vinden? (video)

Deze vrouw denkt de ideale datingtechniek gevonden te hebben om zo snel mogelijk de partner van haar dromen tegen de komen. Maak kennis met Emily Vernem, een Australische vrouw die al lange tijd gefascineerd is door relaties en seks én al een hele tijd als single door het leven gaat.

Maar dat wil ze niet te lang meer laten duren. “Veel singles vinden het moeilijk om te daten. Logisch ook, het is tijdrovend en duur. Daarom organiseer ik vliegensvlugge dates die elk maximum 30 minuten duren. Als de mannen die testdate doorstaan, dan gaat ze voor een echt uitgebreid afspraakje. Als ze het toch niet voelt, dan kan de test maar eventjes 10 minuten duren.

Podcast

Emily deelde haar strategie in een podcast met de bijpassende titel “The Lonely Girls Guide”. De reden waarom ze met haar verhaal naar buiten komt is omdat ze ervaart dat daten mannen én vrouwen emotioneel kan uitputten. “Ik had met een jongen afgesproken op café en het klikte meteen. Gesprekken gingen moeiteloos en ik voelde me echt aangetrokken tot hem.” Dus vertrok ze, zoals gepland, na 30 minuten. En het was toen dat ze voelde dat ze enorm blij en enthousiast werd bij het vooruitzicht om een ‘echt’ afspraakje met hem te hebben. “Alleen heeft hij me later op de avond gestuurd dat hij vond dat we niet compatibel waren. Emotioneel was ik een wrak.” Of de tactiek uiteindelijk zal werken, dat moet nog blijken.

Foto: Instagram

Populaire Artikels

NIEUWSBRIEF

Elke dag het leukste nieuws in jouw mailbox ontvangen?

Gelijkaardige Artikels