HomeNieuwsVideoOnlyFans-model verdient een fortuin door fans te ‘vermorzelen’ en ‘op te eten’...

OnlyFans-model verdient een fortuin door fans te ‘vermorzelen’ en ‘op te eten’ (video/foto’s)

Maar liefst 45.000 (!) euro verdient deze OnlyFans-ster per maand. En het enige dat ze daarvoor hoeft te doen is fans op te winden door te doen alsof ze hen gaat ‘vermorzelen’ en ‘op te eten’. Want ja, ook daar is een publiek voor te vinden, zo blijkt.

Jesse Switch, een Canadese vrouw, registreerde zich voor het immens populaire platform in 2020. Ze had toen genoeg van haar job in een grootwarenhuis en wilde haar leven over een andere boeg gooien. De 33-jarige dame had al snel haar niche gevonden: mannen en vrouwen die vooral vallen voor het idee dat ze een ‘reuzin’ zou zijn.

Filmpjes

En dat idee versterkt ze door bijvoorbeeld slim met haar camerabeelden om te gaan. Zo legt ze haar smartphone op de grond en neemt ze alles op in slow-motion, waardoor het lijkt alsof ze gigantisch is. Ze vertrappelt en ‘eet’ ook kleine actiefiguren en poppetjes, zodat de fantasie ‘echter’ lijkt. Op Instagram haalde ze hierdoor meer dan 200.000 volgers. “Grappig én sexy zijn is iets dat veel influencers onderschatten”, zo laat ze zelf weten.

Foto: Instagram

Populaire Artikels

NIEUWSBRIEF

Elke dag het leukste nieuws in jouw mailbox ontvangen?

Gelijkaardige Artikels