HomeNieuwsVideo“Ik vond mijn overspelige ex in bed met een andere vrouw… en...

“Ik vond mijn overspelige ex in bed met een andere vrouw… en kroop er dan maar bij” (video)

Voor Taylor Dunham is het werkleven enorm druk. Shifts van 16 uur zijn dan ook eerder regel dan uitzondering. Geen wonder dus dat ze na zo’n intense werkdag het liefst van al gewoon in bed kruipt. Oók wanneer ze haar man betrapt met iemand anders in datzelfde bed.

Thuiskomen en je partner met iemand anders in bed terugvinden is sowieso een horrorscenario voor velen, maar wanneer dat dan ook nog eens gebeurt wanneer je 16 uur lang het beste van jezelf hebt gegeven op de werkvloer, dat maakt het net wat moeilijker. Taylor Dunham kwam net op die manier thuis, maar door extreme vermoeidheid had ze de energie niet meer om er ook maar iets van te zeggen.

”Maak het ergens anders af”

Ze kroop bij het paar in bed, gaf aan dat “ze het maar ergens anders moesten afmaken” en ging slapen. Dunham postte haar verhaal op TikTok en dat filmpje werd gretig gedeeld en bekeken. Ondertussen hebben al miljoenen mensen haar video zien passeren. Velen prijzen dan ook haar geduld. Dunham is niet meer samen met de man in kwestie. Hij koos voor zijn minnares waarmee hij nu samen een kind heeft.

Foto: TikTok

@tdunham5 i could make so many of these😭😭😭😭 #crazy #liar #cheater #fyp ♬ Crazy – Patsy Cline

Populaire Artikels

NIEUWSBRIEF

Elke dag het leukste nieuws in jouw mailbox ontvangen?

Gelijkaardige Artikels