HomeNieuwsVideo“Ik dacht dat de kerel met wie ik op date ging lief...

“Ik dacht dat de kerel met wie ik op date ging lief was… tot hij DIT zei waardoor ik volledig afknapte” (video)

Een vrouw deelde op TikTok haar eigen ‘horrordatingverhaal’. Blijkbaar had ze afgesproken met een kerel die niet alleen heel onbeleefd was tegen het horecapersoneel, maar ook constant zeurde en klaagde én ook nog eens heel kwetsende opmerkingen maakte over haar levensstijl.

Het begon nochtans allemaal goed. Hij kwam over als een heel lief persoon en gaf ook aan dat hij het niet erg vond dat Sammie Morrissey, de dame die met het verhaal naar buiten komt, reeds een kind had. Hij stelde ook voor om haar te trakteren op een etentje. “Maar het moment dat we aan tafel zaten, kreeg ik heel rare vibes”, zo vertelt ze.

Onbeleefd

“Hij begon heel vervelend te doen tegen de kelners en klaagde over het restaurant. Vondi k echt een afknapper, hij had heel negatieve energie. Toen ik weigerde om mee te gaan naar zijn huis achteraf, zei hij dat we allebei volwassenen waren en dat ik niet meteen een maagd was, omdat ik een kind heb.” Reden genoeg voor Sammie om hem meteen te blokkeren op alle sociale media en contact te verbreken. Haar fans geven haar overschot van gelijk: “Heel jammer, maar ik ben vooral blij dat je ok bent”, zo gaf iemand aan.

Foto: TikTok

@sammiemorrissey Dating sucks. I hate it here. #dating #singlelife #LinkBudsNeverOff #OREOBdayStack #datingstories #datingsucks #singleforever ♬ original sound – Sammie Morrissey

Populaire Artikels

NIEUWSBRIEF

Elke dag het leukste nieuws in jouw mailbox ontvangen?

Gelijkaardige Artikels