HomeNieuwsVideoZe verdient meer dan 700.000 euro per maand door... te eten: "Niets...

Ze verdient meer dan 700.000 euro per maand door… te eten: “Niets seksueels aan!” (video’s)

Zoek je nog naar een leuke ‘bijverdienste’? Wel, misschien kan de 27-jarige Naomi MacRae uit Canada voor inspiratie zorgen.

Ze doet namelijk iets wat vrijwel iedereen kan: eten! Op YouTube heeft ze meer dan 7.72 miljoen abonnees en haar filmpjes worden dus massaal bekeken. Wat fans zoal te zien krijgen? Naomi die iets eet. Maar ’t is vooral het geluid dat van belang is. Naomi maakt namelijk ASMR-filmpjes. De ‘autonomous sensory meridian response’ bezorgt zo’n 20% van de wereldbevolking een fijn gevoel bij blootstelling aan een bepaald geluid, beeld of aanraking.

“Niets seksueels aan!”

“De grootste misvatting zou zijn dat ik probeer om ‘seksueel’ te eten of seksueel te doen door te fluisteren, wat absoluut niet waar is”, laat de dame weten aan Daily Star. “De demografie van mijn YouTube-kanaal bestaat uit kijkers van 2 tot 30 jaar oud en bestaat voor 85% uit vrouwen en kinderen. Ik zou nooit willen dat een kind, vrouw, man, oma, opa of wie dan ook zich ongemakkelijk voelt bij het kijken naar mijn video’s of hierdoor een seksuele onderliggende vibe ervaart”, aldus Naomi.

Haar opmerkelijke filmpjes leveren haar trouwens aardig wat geld op. Zo verdient ze er maandelijks zo’n goeie 700.000 euro mee. Ze is dan ook een ware ster binnen het ASMR-wereldje. Hoog tijd om een kijkje te nemen! En zet misschien ook je hoofdtelefoon even op. Zo kan je nog beter van haar creaties genieten.



Foto: still YouTube HunniBee ASMR – Bron: Daily Star

Populaire Artikels

NIEUWSBRIEF

Elke dag het leukste nieuws in jouw mailbox ontvangen?

Gelijkaardige Artikels