HomeNieuwsVideoKalende man barst in tranen uit wanneer hij nieuw haar krijgt: “Ik...

Kalende man barst in tranen uit wanneer hij nieuw haar krijgt: “Ik ben zo gelukkig nu!” (video)

Maak kennis met Ashley Tawney, een man die zorgde voor één van de meest pakkende TikTok-video’s van het moment. Hij kampt, net als vele andere kerels, met het feit dat hij veel haar begon te verliezen naarmate hij ouder werd. Voor het bedrijf Novo Cabelo Hair waagde hij zich aan een test om zich van een nieuwe haardos te voorzien.

Het bedrijf filmde het moment dat Tawney zijn nieuwe haren ziet. Naar eigen zeggen voelde hij zich zo onzeker over zijn looks en stelde hij zichzelf voortdurend in vraag. De stylist in de video, Rob, scheerde in eerste instantie de haren af die niet meer nodig waren om dan een beschermende laag aan te brengen. Vanaf dan gaat het snel: nieuw ‘haarsysteem’, zoals het bedrijf het noemt, en klaar.

Tranen

Tawney kan zijn emoties niet bedwingen. De video is ondertussen meer dan 700.000 keer bekeken en ook de kijkers kregen de tranen in hun ogen bij het zien van Tawney’s geluk. “Tranen in mijn ogen. Mensen beseffen niet dat zoiets het zelfvertrouwen van een man kan schaden. Het definieert je uiteraard niet, maar het is wel moeilijk om te aanvaarden wanneer je niet veel haar hebt”, zo vertelt een kijker. “Plus, hij ziet er 20 jaar jonger uit!”

Foto: TikTok

@novocabelohair GO ASHLEY! Thanks @hiddenheightsstudio @w.ilk.s #hairreplacement #hairsystem #loveyourself #novocabelo #trending #viral ♬ Waiting For Heartache – BLVKSHP

Populaire Artikels

NIEUWSBRIEF

Elke dag het leukste nieuws in jouw mailbox ontvangen?

Gelijkaardige Artikels