HomeNieuwsVideoHanne verklapt DIT geheimpje, Marthe praat over de liefde en Klaasje openhartig:...

Hanne verklapt DIT geheimpje, Marthe praat over de liefde en Klaasje openhartig: “We zijn gewoon werkende vrouwen!” (video)

‘NU.nl’-presentator Chris Helt nam de dames van K3 mee voor een ritje met de wagen.

En dat werd een bijzonder openhartige rit, waarin ook lastigere thema’s niet werden gemeden.

https://www.instagram.com/p/B5Z0Ou4BUvC/

Zo praat Klaasje bijvoorbeeld over de moeilijk te combineren wisselwerking tussen ‘volwassen worden’ en ‘K3’tje zijn’. “Ik denk dat het sowieso nu, in deze tijd, lastig is om als jonge vrouw volwassen te worden”, laat ze weten. Verder praat ze over de ‘zakelijke’ kant van het K3-bestaan. “We zitten bij vergaderingen, we moeten over heel ingewikkelde dingen nadenken. We zijn heel jong heel volwassen geworden. We zijn gewoon werkende vrouwen. En dat is gewoon zeer snel gegaan”, laat ze weten.
https://www.instagram.com/p/BIdXHW2BSR6/

Marthe gooit het dan weer over een andere boeg. “Het is niet dat ik niet meer doe wat ik zou willen doen, maar ik merk wel dat ik door de bekendheid, en vooral door de pers, anders leef. Ik zal er nu niet heel snel zelf mee naar buiten komen, moest ik iemand nieuw leren kennen. Ik zou echt eerst zéker moeten zijn. En dat zou eigenlijk niet mogen. Je let veel meer op met alles wat je doet”, laat ze weten.

https://www.instagram.com/p/BhRgWArgGMd/

Ook Hanne schuwde lastigere thema’s niet, maar het opvallendste stukje was misschien ’t feit dat ze twee tattoo’s heeft. “Niemand weet dat”, klinkt het vanop de achterbank. “Ik had het al vóór K3”, gaat het verder. Echte fans wisten echter wél al dat Hanne een ‘L’ had laten tatoeëren, voor haar oma Lucienne. Ook had Klaasje dat blijkbaar al verklapt tijdens de allereerste persconferentie van de nieuwe K3!

Dit en nog véél meer, zie en hoor je op bovenstaande video. Enjoy!

Foto: Belga

Populaire Artikels

NIEUWSBRIEF

Elke dag het leukste nieuws in jouw mailbox ontvangen?

Gelijkaardige Artikels