HomeNieuwsVideoGolfer filmt zichzelf, maar raakt zijn iPhone per ongeluk met 300 km/u:...

Golfer filmt zichzelf, maar raakt zijn iPhone per ongeluk met 300 km/u: «Duur grapje!» (video)

Een Amerikaanse golfer heeft zijn iPhone per ongeluk vernield tijdens het filmen van zijn golfkunstjes. «Pijnlijk om te zien», klinkt het in de reacties.

David Waud wilde onlangs een ‘slow motion’-video maken voor zijn golfpagina. De 26-jarige professionele golfer uit Redmond (Washington) plaatste zijn telefoon op een statief en positioneerde het geheel enkele meters voor zich.

Pech

De bedoeling was om een effect te creëren waarbij de golfbal op de kijker af stormt, maar hij mikte onbedoeld recht op de camera van de iPhone. En dat aan een snelheid van maar liefst 300 km/u. «Jammer genoeg vloog de bal recht op de camera van de telefoon. Ik was gechoqueerd en beschaamd. Het was een duur grapje van zo’n 1200 dollar (1.136 euro)», zucht hij.

Nokia

Gelukkig kon hij de beelden nog recupereren en plaatste hij ze op Instagram. «Pijnlijk om te zien», wordt er gereageerd. «Het scherm lijkt me nog wel bruikbaar, niet?», antwoordt iemand anders. «Toch maar een Nokia dan?», knipoogt nog een volger.

Instagram CpZBWKyLcDV


Dit artikel verscheen eerst op Metro: https://nl.metrotime.be/wtf/golfer-filmt-zichzelf-maar-raakt-zijn-iphone-ongeluk-met-300-kmu-duur-grapje-video

Populaire Artikels

NIEUWSBRIEF

Elke dag het leukste nieuws in jouw mailbox ontvangen?

Gelijkaardige Artikels