HomeNieuwsVideo'Dokter' vertelt hoe vrouwen best plassen en mensen kunnen hun oren niet...

‘Dokter’ vertelt hoe vrouwen best plassen en mensen kunnen hun oren niet geloven: “Ik had geen idee!” (video)

Dames, deze is voor jullie! Blijkbaar is er een perfecte houding om te plassen voor vrouwen. “Het is de basis om goed te kunnen plassen vooraleer je je seksueel laat gaan met je partner”, aldus zelfverklaarde TikTok-dokter Teresa Irwin.

In het filmpje, dat ondertussen tienduizenden keren bekeken is geweest, legt Irwin uit hoe je als vrouw best op het toilet zit. “Wist je dat er meer dan één manier is om te plassen als vrouw? De meeste onder ons hebben geleerd om ‘proper’ te plassen, op een heel elegante manier. Ik noem het liever elegant en niet-zo-proper”, aldus Irwin.

”Blaas”

“Want op die manier blijft één derde van de urine nog in de blaas. Dat is het gevolg van met een rechte rug te plassen. De goeie manier om te plassen is in cowboy-houding. Voorovergebogen, met je ellebogen rustend op je knieën. Je moet er wel voor zorgen dat je voeten plat op de grond staan.” De commentaren onder de video stroomden al snel binnen: “Ik had er geen idee van!”, laat iemand weten. Een andere persoon: “Ik dacht dat ik gewoon lui was, maar ik doe het dus goed.”

Foto: TikTok

@dr.teresa.irwin Revisiting the basics of proper peeing before we get into sexual wellness month! #readyforvalentinesday ♬ original sound – Dr. Teresa Irwin

Populaire Artikels

NIEUWSBRIEF

Elke dag het leukste nieuws in jouw mailbox ontvangen?

Gelijkaardige Artikels